14-08-08

kruispunt

Ik glimlach want ik zucht wéér... Wat een week... I hated it! Op het werk was het een overload van jewelste (de tol van collega's op vakantie en buitenshuis) waardoor ik de telefoons van zes mensen erbij kon nemen en het bijhorende werk ook voor mijn rekening was... en daardoor amper kwam tot eigen werk. Ik besefte nogmaals dat ik toe ben aan vakantie (even wachten dus nog).

Ik zucht nogmaals omdat het sinds zaterdag weer stil is op het andere front (love en zo). Niets is er die dag gebeurd dat de aanleiding gaf, integendeel. De sms'n van die dag waren open en leuk... Maar nu dus stil. Laat het duidelijk zijn: ik haat antwoordapparaten. Ik haat het geen antwoord te krijgen op een mail met de vraag 'of alles wel in orde is'. But hey... I'm going on.

De werkweek en de ongehoorde uitbrander die ik in't begin van de week kreeg heeft me zo uit mijn lood geslagen dat ik voor de rest van de week vooral geprobeerd heb me terug op mijn positieven te krijgen. Moet ik nog zeggen dat ik afgeteld heb naar dit verlengde weekend?

Ik kan niet tegen onrecht, niet jegens mezelf en niet jegens anderen. Als het mezelf dan te beurt valt en ik een manier van antwoorden krijg waardoor mijn waakvlam in één keer uitgeblazen wordt... Damn, ik kan daar niet tegen. Ik ben daar dan ondersteboven van en ik weet, ondanks mijn superslecht geheugen één ding: Ik vergeet dit écht niet. Ik ben een perfectioniste, ik doe mijn werk in alle eer en geweten... en hier was ik écht niet goed van...

Levenslessen vallen je te beurt langs de kant van de weg, op elk moment van de dag. Eentje die ik deze week aan den lijve heb mogen ondervinden. Al is dit dan ook meteen een kruispunt. Een kruispunt waarop een mens de dingen zo ervaart dat ie beslist voor dat andere wegtracé te kiezen. Ik koos het mijne. Alleen, in mijn cocon, met minder en minder banden naar de buitenwereld toe. Zo leerde me deze week: 'Rij voor eigen rekening'.

I will, i will en ik meen het door te moeten trekken op velerlei vlakken... Al geloof(de?) ik in de goedheid en de 'oprechtheid' van de mens...

16:12 | Commentaren (1)

Commentaren

Tuurlijk wel, er zijn er die de moeite waard zijn om in te geloven!

Gepost door: Life is a dance | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.