18-12-08

met open handen

open_handsSoms zijn de dingen moeilijk... Ik heb pijn als mensen die ik graag zie pijn hebben... Ik kan er niet aan doen, dat zit zo in mij.

Als je voelt dat er weinig woorden zijn, als je voelt dat iemand zo vast zit. Je weet wel dat het goed komt, maar toch... Moeilijke tijden wens je niemand toe én zeker niet mensen die je nauw aan het hart liggen.

Het enige wat je kan doen is er zijn, en dat van tijd tot tijd ook benadrukken... Maar toch, het maakt me een beetje emo.

Anderzijds, als ik pijn heb, voelen anderen ook mee, zo is gebleken deze week. Al die telefoontjes, ook van mensen die niet 'wisten' dat er iets was (ik hang zo'n dingen niet graag aan de grote klok) vielen telefonisch binnen... Warm word ik er vanbinnen van. En dat ligt niet eens aan bijna-kerstmis.

Ik kijk rond me, absorbeer mijn omgeving, de intimiteit ervan. Ik haal adem (gezien die moeilijk te rapen valt momenteel) en er zit een soort 'Sehnsucht' in me. Een die kan kijken met een gevoel van algemene tevredenheid, maar met anderzijds heel veel vragen. Vragen die echter niet beantwoord kunnen worden, enkel de tijd zal daar zijn antwoorden bieden. Ik open alvast mijn handen, niet wetend wanneer ik ze zal sluiten... Klaar om te ontvangen of ze om te draaien en uit te vegen...

23:16 | Commentaren (1)

Commentaren

Open

Open is altijd goed.

Open is altijd beter dan gesloten.

Open is goed.

Gepost door: Kaajee | 19-12-08

De commentaren zijn gesloten.