10-01-10

Geheime aanbidder

secret-admirerIk ben van nature niet zo'n nieuwsgierig iemand. Sommigen verwijten me dat wel eens. Een gat in mijn geheugen en een gebrek aan nieuwschierigheid werkt bij menigeen op hun systeem gezien je dan te weinig informeert of niet de juiste vragen stelt op het gepaste moment.

Als er dan mailtjes in mijn mailbox belanden van een geheime aanbidder voel je dat enerzijds ook. Er gaat dan toch iets door mijn hoofd van: 'pffff... welke flauwe plezante rammelt er hier met mijn voeten'. Anderzijds flikkert er een lampje in je bovenkamer, verschijnt er toch een beperkte glimlach op je gezicht en denk je: wat zou het... Mogelijke kansen moet een mens niet in de kiem smoren vooraleer ze nog maar gekend zijn, dacht ik bij mezelf. Bij het begin van een nieuw jaar moet je zulke dingen sowieso even hun eigen leven laten leiden, wat ik dan ook deed.

Mail 1 en 2 las ik na elkaar gezien ik die dag niet om de vijf minuten mijn mails checkte (af en toe ben ik daar schuldig aan). En dan lees je die vier zinnen die eigenlijk er los over zijn... Kussen, strelen, glorieus lichaam zijn maar enkele kernwoorden die genoeg zeggen... 'Pardon?', dacht ik toen bij mezelf. En weer zo dat gevoel van: 'wie rammelt er hier mee?'.

Geloof me als ik u zeg dat mijn voeten niet van de grond gingen en mijn hoofd niet tussen de wolken ging vertoeven van zo'n woorden. Dus was ik weer de coole ik die even to the point antwoordde. Niet zonder gevolg natuurlijk... Weer een mail. Zucht. Ik was nog geen info wijzer over wie aan de andere kant van het scherm zat. Hij was 'zwaar onder de indruk van me'...

Op zo'n momenten begin je bang te worden. Bang dat het de foute kerel is en bang over wie het zou kunnen zijn. Dan duiken er een paar personen op die je kent en denk je: oh neen he, laat het niet waar zijn. Voornamelijk om de ongemakkelijke zakelijke situaties die het zou veroorzaken. Anderen zie je er niet toe in staat, of toch? Je merkt hoe hard je bovenkamer op de loop gaat en je merkt ook zelfs wie je, daarvoor totaal onbewust, toch ergens in je hoofd steekt.

Hij zou me zien in de komende twee weken en daarna wel laten weten wie hij was. Ik zou miss niet zijn als ik met zo'n afspraken geen genoegen nam en dat ik geen afspraken wenste te maken met iemand van wie ik niet weet welk gezicht er achter schuilt. Twee weken gaan mailen met iemand, laat staan de manier waarop hij dat telkens deed, zag ik helemaal niet zitten. Ik heb genoeg spelletjes gespeeld in mijn leven, althans dat is toch de balans die ik in 2009 wist op te maken, dus kaarten op tafel kerel.

Mijn boodschap viel niet in dovemansoren. He confessed... En ik... Ik zat daar met mijn mond vol tanden, snapte het in geen honderdduizend jaar en had zoiets van: gemeenetni! (maar dat zei ik uiteraard niet). Mijn boodschap was kort: 'ik val niet voor je'. Meer woorden kunnen aan zoiets heus wel vuil gemaakt worden maar dat leek me allerminst verstandig...

Nooit heb ik een fatsoenlijk gesprek met hem gehad (laat staan een gesprek). Zijn vrouw (jawel!) en hij liggen me langs geen kanten en dan dit...

Zucht! De verrassingen zijn de wereld nog niet uit. Als er prinsen zijn op het witte paard die in meer geïnteresseerd zijn als 'mijn glorieus lichaam' en ook iets met mijn inhoud kunnen doen: gelieve in de rij te gaan staan. Ik ben bezig nummertjes te maken in de hoop dat u talrijk opdaagt in 2010.

Lacht.

 

14:18 | Commentaren (8)

Commentaren

amai, dat klinkt gezellig :-s hopelijk duikt er dit jaar een prins op die ook aandacht heeft voor uw inhoud.

Gepost door: fILLE | 10-01-10

...
Uw glorieus lichaam ken ik niet,
en ik ben ook zeer gelukkig met mijn teergeliefste...

Ik val dus af :-).

Ik wens je geweldige ontmoetingen dit jaar!

Gepost door: Kaajee | 11-01-10

@ kaajee Wees gerust: ik wéét wie het is. Ik moet geen afvallerslijstjes meer hanteren om te kunnen elimineren. OEF!

Maar merci. Ik wens het mezelf ook toe (maar geen geheime, wél gewéldige).

Gepost door: abnormalia | 11-01-10

Je moet je glorieus lichaam ook niet onkennen he miss, maar kom, er zitten voldoende brains in je hoofd om niet in te gaan op zulke wansmakelijke toestanden ;)

Gepost door: spook | 12-01-10

tja mannen mannen zijn altijd en overal hetzelfde
Dat lichaam moeten ze even hebben.....Dan dumpen voor een ander.....En als je even geluk hebt kom je zo een, maniak tegen.............En wat die doet... Blijf wachten op de ware jacob,als die al bestaat?

Gepost door: charlotte | 14-01-10

Glorieus lichaam Ok, ik geef toe dat het toch even lachen was :).
Zeg, proficiat trouwens, nen mens wordt rap ouder

Gepost door: Ekfad | 15-01-10

Aaaah.. ik had me nu toch een andere ontwikkeling voorgesteld voor deze sequel.. Een sequel die wel zeer snel genoopt is terug afgesloten te worden.. Tssss, mensen..

Wish you the best, Miss!

Gepost door: Dartel | 16-01-10

Het is maanden geleden (wat zeg ik, jaaaren geleden!) dat ik je nog eens las... zo leuk om die gekende gezichten van vroeger terug te zien staan (kaajee, ekfad en natuurlijk jij abnormalia). Hoop dat alles goed gaat met elk van jullie en ik besef dat ik dringend eens terug moet bijlezen (doe ik meteen ;))
Groetjes, N.

Gepost door: N. | 21-01-10

De commentaren zijn gesloten.